Vill vara med min hund

Vill vara med min hund

Tjabba tjena hallå! Snart är det bara en vecka kvar till semester och jag längtar som tusan till att få spendera dagarna ute i solen med min lilla vovve. Nu är jag trött på att sitta inne på mitt kontor hela dagarna att jobba, jag vill bara åka och hämta upp min vovve som är på hunddagis och sen gå en lång promenad i skogen. Det är något fantastiskt med Stockholm på sommaren och framförallt Kungsholmen. Den gröna naturen och alla underbara promenadstråk som fylls av människor, man kan verkligen se hur glädjen bara sprider sig. Jag är lite avundsjuk på min hund som får vara ute hela dagarna och njuta av det vackra vädret, han är på hunddagis och såhär års så är de nästan aldrig inomhus. Det är lite skillnad jämfört med mig som sitter inomhus majoriteten av dagarna, jag får se solen och det vackra vädret ut genom fönstret istället. I början hade jag hunden med mig på jobbet men jag kände att han behövde lite mer aktivitet och därför föll valet på hunddagis, så att han kan få springa av sig lite på dagarna. Det har verkligen blivit skillnad och nu när jag hämtar honom på eftermiddagarna efter att han har varit på hunddagis, så är han alltid trött. Men sen kommer vi hem och efter att ha vilat lite så är han tillbaka igen och vill busa. Nu dock när det är sommar så blir han trött väldigt fort och är väldigt gärna där det är skugga. Det blir lite problematiskt för mig som helst vill vara i solen men när vi är ute och går så tar jag alltid med honom ut i skogen så att han kan springa runt i skuggan. Nej nu får jag ta och jobba lite innan det har blivit dags för att käka lunch, ha det fint.  


Kommentarer är stängda.