Hästmassage på våra hästar

Hästmassage på våra hästar

Hej, vad glad jag är att du läser och följer min blogg.

Ni som följer min blogg vet att jag är medryttare till en häst och spenderar en hel del tid i stallet. Den här veckan ska det komma en kvinna från Karlstad till vårt stall och ge hästarna hästmassage. Jag har hört om det förut såklart men faktiskt aldrig testat det. Men så var det en av de andra tjejerna i stallet som hade kommit i kontakt med den här kvinnan som frågade om vi var intresserade av att hon kom till oss och gav hästmassage. Det lönar ju sig bättre för henne när hon kan göra på ett par hästar på samma besök.

Så våran häst ska få testa detta och en annan som också var nyfiken att låta sin häst få. Jag kan intet säga så mycket nu innan hur det är eftersom ingen av oss gjort det förut, men det ska bli väldigt spännande. Precis som vi människor kan bära på en del stress och oro och känna os spända så kan även djur göra det och då kan hästmassage fungera för att göra djuret lugnare och mer balanserad. Det blir intressant att se om vi märker någon skillnad och hur våran häst ser ut att reagera på behandlingen.

Jag har en dröm om att en dag kunna köpa mig en liten gård och ha egen häst. Kanske ha en eller ett par stallplatser som jag kan hyra ut också, det vore härligt och roligt. Det är ett mål och en dröm som jag jobbar för och en dag ska det bli verklighet det är bara något jag vet. Nu ska jag jobba vidare och sen i eftermiddag ska jag åka ut till stallet och rida ut en tur i det fina vädret. Ha en underbar dag!


Kommentarer är stängda.