Städfirma i Hörby

Städfirma i Hörby

Välkomna till smådjursbloggen. Det gläder mig att det är så många hund- och kattägare som har börjat följa mig och ert engagemang i bloggen gör mig motiverad att vidareutveckla denna blogg och idag kommer det väl inte att bli ett inlägg specifikt om våra husdjur men det har ändå med det att göra på ett annat sätt. För har man hund eller katt så stökar det ner en hel del inomhus, och eftersom jag har två katter och en stor Labrador så var det ständigt skräpigt men nu har jag anlitat en städfirma i Hörby som heter Susi Städ och det är knappt man tror att det är sant att det går att ha det så rent och välstädat när man har husdjur. Men det är verkligen sant, och jag kan nu inte tänka mig att inte anlita denna städfirma i Hörby för veckostädning. Det behövs nämligen en ordentlig städning en gång i veckan för att bli av med all smuts på golven särskilt efter en regnig dag, och allt hund- och katthår som har en tendens att finnas överallt. Nu har jag en sak mindre att bekymra mig över när jag tar hjälp utav denna städfirma i Hörby och det är så här att jag tänkte att även ni säkert skulle tycka att det var som en skänk från ovan att få hjälp av just denna städfirma i Hörby med omnejd. Hon som har det här företaget är som klippt och skuren att driva ett städföretag. Dels vet hon verkligen vad god kundservice innebär och sedan är hon verkligen noggrann och effektiv när hon städar. Det finns även en slags miljöplan på företaget för aldrig att de använder produkter eller redskap som är dåliga för miljön. 


Kommentarer är stängda.