Vi ska anlita snickare för att bygga hundgård

Vi ska anlita snickare för att bygga hundgård

Hejsan på er

Här i Trelleborg skiner solen och man känner verkligen att sommaren är här nu, vilket känns helt underbart. Vi har bestämt att vi ska bygga en hundgård och ska därför hitta någon lämplig snickare här kring Trelleborg som kan hjälpa oss. Vi har två hundar som vanligtvis bor inne hos oss och de brukar få följa med på nästan allt vi gör. Men ibland finns det tillfällen när det är lugnare för deras skull att vara hemma och då har vi tänkt att en hundgård är bra att ha så att de kan gå ut och in som de vill.

Vilken snickare det nu blir beror lite på om vem som har tid först och vem som verkar bäst. Vi har ritat upp en planritning hur vi vill ha det och för en duktig snickare är detta säkert ett väldigt enkelt jobb, men vi är noga med att det ska bli så bra som möjligt för våra hundar, Det ska vara ett lagom hus för två med två bäddar, så de kan välja om de vill sova jämte varandra eller på varsin och så ska de ha en rastgård. Planen är att bygga den så att det stora trädet vi har i trädgården ger skugga över rastgården så att det inte blir för varmt för dem på sommaren.

Det ska även finnas el där ute så att vi kan ha på värme när det behövs. Våra hundar är ju från början uppvuxna i hundgård så det är inte helt nytt för dem men det kan hända ändå att de kommer protestera första gången. Men gör vi det bara mysigt och bra för dem, har rastat de ordentligt innan och bara lämnar de n kort stund första gångerna så är jag helt säker på att det kommer gå jättebra. Hoppas ni har en fin dag!


Kommentarer är stängda.