Hundsalong i Västerås för min pälskling

Hundsalong i Västerås för min pälskling

Hejsan alla hundälskare

Imorgon ska jag ta med min lilla hund till en hundsalong för första gången. Vi fick tips om en hundsalong i Västerås som är väldigt duktiga och tar hand om hundarna så fint så där har vi bokat tid. Mitt fluffiga lilla yrväder ska få badas och trimmas så att hon blir vårfin. Hon är ju van vid att jag borstar och fixar med henne, men det ska bli lite intressant att se hu hon reagerar på detta. Eftersom hon är ganska bortskämd och mest bara myser när jag fixar och donar med henne så har jag en känsla av att hon kommer älska det där.

Jag tycker det verkar väldigt roligt att jobba på en hundsalong, tänk att få hänga med hundar och pyssla om dem hela dagarna. Fast jag är ju nöjd och trivs på mitt vanliga jobb också så jag kommer inte byta just nu, men om jag skulle få för mig att byta bana och satsa på något helt annat så skulle det absolut kunna vara något för mig. Jag är uppvuxen med hundar och skulle nog inte kunna tänka mig ett liv utan hund, de är verkligen människans bästa vän och ger så mycket glädje och kärlek. De jag också märker är hur mycket lugn i själen jag får av att umgås med hundar, oavsett om det är min egen eller någon annans.

Det var under några år när jag pluggade som jag inte hade hund för då fanns inte riktigt tid, plats eller ekonomi för det. Men så fort jag kunde efter examen så skaffade jag hund igen och då var det som att jag kände mig hel igen. Jag har sådan tur att jag kan ha med min hund på jobbet så det går hur bra som helst. Nu önskar jag er en underbar dag!


Kommentarer är stängda.