Kanske detta medium i Luleå kan hjälpa mig

Kanske detta medium i Luleå kan hjälpa mig

Hej på er

Nu ska jag berätta något spännande för er som tror på medium och sånt. Jag har nämligen bokat en session med ett medium i Luleå för att försöka få kontakt med min hund som jag behövde avliva tidigare i vintras. Han var gammal och sjuk så jag ville inte att han skulle behöva lida, men jag saknar honom verkligen varje dag. Det känns ibland som att han fortfarande är i lägenheten men jag vet inte om det är att jag bara inbillar mig.

Nu ska jag se om ett medium dels kan hjälpa mig att få kontakt med honom men också se om det kan göra att jag kan släppa en del av sorgen som jag går och bär på. Även om jag aldrig vill eller kommer glömma honom så är det fortfarande så att man behöver gå vidare och det är bara så tungt att bära så mycket sorg. Jag vill också se om han är okej med att jag skaffar en ny hund, för jag vill inte att han sa tro att jag försöker ersätta honom. Där emot vill jag fylla tomrummet och inte vara själv mer.

Jag mår så bra av att ha hund och jag vill få in mer glädje i livet igen och det vet jag att sällskapet av en hund kan ge. Om du haft hund eller något annat kärt husdjur, kan du då känna igen dig? De blir ju verkligen ens bästa vän och jag kan bli både arg och ledsen när vissa människor inte förstår och tycker att det ju ”bara” vara ett djur. Man kan fortfarande ha en samhörighet, ett band och en kärlek som man saknar och sörjer när de inte längre finns i ens liv. Det ska bli spännande att se vad detta medium får fram. Kram på er!


Kommentarer är stängda.