Gold Dust Pants on Fire, Chappie.

Gold Dust Pants on Fire ska snart flytta till Japan och har därför tagist bort från denna sida. 

Mano Sansonete Simply Royal, pictured at 13 månader mounths of age. Sired by World Winner 2016 Siprex Pascal x International champion Circus Magicus Galatea. Available for breeding to approved bitches.

Avelshanar som ägs av mig eller är uppfödda av mig:

På denna sida presenterar jag de hanhundar som finns till avel och som kommer från vår kennel eller är ägd av mig. Om du är intresserad av att använda en av dessa hanar är du välkommen att kontakt mig per e-mail tzc70@hotmail.com eller per telefon +46 0733-461205.

 

JAG VILL FÖRTYDLIGA ATT DE HANAR SOM STÅR REPRESENTERADE HÄR ÄR INTE JAG SOM ÄGER AVELSRÄTTEN PÅ, BARA VISSA!! ANLEDNINGEN ATT JAG HAR MED DEM HÄR ÄR ATT JAG SOM UPPFÖDARE AV DESSA HANAR FÅR FÖRFRÅGNINGAR PÅ VISSA AV DESSA HANAR ÄVEN OM JAG INTE ÄGER DEM SJÄLV LÄNGRE, UTAN DE ÄR SÅLDA SOM VALPAR TILL NYA ÄGARE. SJÄLVKLART SVARAR JAG PÅ FRÅGOR OCH HÄNVISAR OM DET KÄNNS BRA TILL RESPEKTIVE ÄGARE AV HANEN, DET ÄR DE SOM HAR SISTA ORDET OCH SOM BESTÄMMER. OM JAG FÅR FÖRFRÅGNINGAR PÅ EN HANE JAG SJÄLV EJ ÄGER BEROR DET PÅ ATT DE SOM FRÅGAR PÅ DENNA/DESSA HANAR VILL VETA SAKER OM DEN EVENTUELLT TILLTÄNKTA HANENS FÖRÄLDRAR, EVENTUELL SJUKHISTORIK I SLÄKTEN, TEMPERAMENT MM. DETTA KAN JU JAG SOM UPPFÖDARE AV HUNDEN HJÄLPA TILL MED SÅ ATT SÄGA. DET ÄR DEN ANLEDNINGEN TILL ATT VISSA HANAR SOM JAG FÖTT UPP STÅR MED HÄR, JAG FÅR FÖRFRÅGNINGAR OCH MÅNGA SOM VILL ANVÄNDA HANAR GÅR VIA UPPFÖDAREN, VILKET JU ÄR ETT MYCKET KLOKT VAL TYCKER JAG. CoolVänliga hälsningar Ann-Louise Netzler